gayêman

basa JawaBesut

gayêman Aksara Jawa: (ga)ꦪꦼ () (ma)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (gayêm)

  1. ks karêman, panganan.








Kata kunci/keywords: arti gayêman, makna gayêman, definisi gayêman, tegese gayêman, tegesipun gayêman

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.