galih

basa JawaBesut

galih

  1. ki dipikir, dirêmbug, dikira;
  2. ati;
  3. ki ati, pangrasaning ati;







Kata kunci/keywords: arti galih, makna galih, definisi galih, tegese galih, tegesipun galih

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.