gadhing

basa JawaBesut

gadhing krama/ngoko

  1. siyung gajah;
  2. barang dandanan sing digawe siyung gajah mau, upama ukiran gadhing;
  3. araning pring lan krambil sing kulite kuning;
  4. kêmbang cêpaka utawa kanthil sing durung mêgar;
  5. ki umbêl;







Kata kunci/keywords: arti gadhing, makna gadhing, definisi gadhing, tegese gadhing, tegesipun gadhing

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.