gêrwa

basa JawaBesut

gêrwa Aksara Jawa: ꦒꦼ () (r) (wa)

  1. êngg pc ki garwa.








Kata kunci/keywords: arti gêrwa, makna gêrwa, definisi gêrwa, tegese gêrwa, tegesipun gêrwa

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.