gêrnat

basa JawaBesut

gêrnat Aksara Jawa: ꦒꦼ () (r) (na)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. (Wl) granat, gutuk api.








Kata kunci/keywords: arti gêrnat, makna gêrnat, definisi gêrnat, tegese gêrnat, tegesipun gêrnat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.