gêrangan

basa JawaBesut

gêrangan
Lingga: (gêrang)

  1. barang-barang sing wis gêrang
  2. ks wong sing wis tuwa utawa wis gêdhe.







Kata kunci/keywords: arti gêrangan, makna gêrangan, definisi gêrangan, tegese gêrangan, tegesipun gêrangan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.