gêrang

basa JawaBesut

gêrang krama/ngoko

  1. wis padha gripis marga wis lawas tmr. lading lsp;
  2. ks wis gêdhe, wis tuwa;







Kata kunci/keywords: arti gêrang, makna gêrang, definisi gêrang, tegese gêrang, tegesipun gêrang

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.