gêntho-likêm

basa JawaBesut

gêntho-likêm Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦛꦺꦴ (tho)ꦭꦶ (li)ꦏꦼ ()ꦩ꧀ (m)

  1. ks gêntho tanpa sandhangan.








Kata kunci/keywords: arti gêntho-likêm, makna gêntho-likêm, definisi gêntho-likêm, tegese gêntho-likêm, tegesipun gêntho-likêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.