gêmbus

basa JawaBesut

gêmbus

  1. krama/ngoko damèn lsp. diuntêl-untêl dianggo ganjêl yèn nyênyunggi;
  2. araning tempe sing digawe ampas tahu;
  3. ks têmbung pangina utawa cêcampah.







Kata kunci/keywords: arti gêmbus, makna gêmbus, definisi gêmbus, tegese gêmbus, tegesipun gêmbus

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.