gêmbala

basa JawaBesut

gêmbala Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦩ꧀ (m) (ba) (la)

  1. pc ki jenggot
Kacocogna karo gumbala.







Kata kunci/keywords: arti gêmbala, makna gêmbala, definisi gêmbala, tegese gêmbala, tegesipun gêmbala

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.