gêgêr

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

geger ꦒꦼ ()ꦒꦼ () (r)

krama/ngoko

  1. pêngkêran ki peranganing gêmbung sing buri;








Kata kunci/keywords: arti gêgêr, makna gêgêr, definisi gêgêr, tegese gêgêr, tegesipun gêgêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.