basa JawaBesut

eram krama/ngoko

  1. gumun bangêt;
  2. êngg pc bangêt;







Kata kunci/keywords: arti eram, makna eram, definisi eram, tegese eram, tegesipun eram

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.