enak-enuk

basa JawaBesut

enak-enuk Aksara Jawa: ꦲꦺ (he) (na)ꦏ꧀ (k)ꦲꦺ (he)ꦤꦸ (nu)ꦏ꧀ (k)

  1. pc ks swara enak (kêpenak).








Kata kunci/keywords: arti enak-enuk, makna enak-enuk, definisi enak-enuk, tegese enak-enuk, tegesipun enak-enuk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.