edan-edanan

basa JawaBesut

edan-edanan
Lingga: (edan)

  1. ks lara pikirane;
  2. êngg badut, lêlucon
Kacocogna karo
  • kedanan.







Kata kunci/keywords: arti edan-edanan, makna edan-edanan, definisi edan-edanan, tegese edan-edanan, tegesipun edan-edanan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.