diunyêri

basa JawaBesut

diunyêri Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦸ (u)ꦚꦼ (nyê)ꦫꦶ (ri)
Lingga: (unyêr)
krama/ngoko

  1. ditudingi nganggo driji (ent didakwa, diarani ala);







Kata kunci/keywords: arti diunyêri, makna diunyêri, definisi diunyêri, tegese diunyêri, tegesipun diunyêri

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.