diunjuki uninga

basa JawaBesut

diunjuki uninga Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦸ (u)ꦚ꧀ (ny)ꦗꦸ (ju)ꦏ꧀ (k)ꦏꦶ (ki) (_)ꦲꦸ (u)ꦤꦶ (ni) (nga)
Lingga: (unjuk)

  1. ki diwèhi wêruh;







Kata kunci/keywords: arti diunjuki uninga, makna diunjuki uninga, definisi diunjuki uninga, tegese diunjuki uninga, tegesipun diunjuki uninga

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.