ditindaki

basa JawaBesut

ditindaki
Lingga: (tindak)

  1. wiwit (bisa) mlaku;
  2. ki diparani;
  3. ki diambah (dianggo mlaku);







Kata kunci/keywords: arti ditindaki, makna ditindaki, definisi ditindaki, tegese ditindaki, tegesipun ditindaki

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.