ditapihi

basa JawaBesut

ditapihi
Lingga: (tapih)

  1. (nyamping ki) jarit sing dianggo ing wong wadon;
  2. disamaki utawa dibuntêl tmr. buku;







Kata kunci/keywords: arti ditapihi, makna ditapihi, definisi ditapihi, tegese ditapihi, tegesipun ditapihi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.