ditapak-tangan

basa JawaBesut

ditapak-tangan Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ta) (pa)ꦏ꧀ (k) (ta) (nga)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. ditapak-astani ki ditandha-tangani, ditèkên.







Kata kunci/keywords: arti ditapak-tangan, makna ditapak-tangan, definisi ditapak-tangan, tegese ditapak-tangan, tegesipun ditapak-tangan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.