ditapêli

basa JawaBesut

ditapêli
Lingga: (tapêl)

  1. dilèrèki patri lsp. tmr. apa-apa sing borot;
  2. ditrapi tapêl-tracak;
  3. (dirakêti ki) diusari ing tapêl (tamba).







Kata kunci/keywords: arti ditapêli, makna ditapêli, definisi ditapêli, tegese ditapêli, tegesipun ditapêli

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.