ditandur

basa JawaBesut

ditandur
Lingga: (tandur)

  1. dicèblêkake (dipêndhêm) supaya thukul tmr. winih (wiji thikilan);
  2. diurit, didhêdhêr;
  3. pc ks dipêndhêm, dikubur;







Kata kunci/keywords: arti ditandur, makna ditandur, definisi ditandur, tegese ditandur, tegesipun ditandur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.