dislirani

basa JawaBesut

dislirani Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦱ꧀ꦭꦶ (sli) (ra)ꦤꦶ (ni)

  1. ki diawaki (ditandangi dhewe lsp).







Kata kunci/keywords: arti dislirani, makna dislirani, definisi dislirani, tegese dislirani, tegesipun dislirani

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.