disingèk

basa JawaBesut

disingèk
Lingga: (singèk)
êngg krama/ngoko

  1. disok;
  2. ks disanggama.







Kata kunci/keywords: arti disingèk, makna disingèk, definisi disingèk, tegese disingèk, tegesipun disingèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.