disaosi

basa JawaBesut

disaosi
Lingga: (saos)
ki

  1. dicawisi;
  2. diwènèhi.







Kata kunci/keywords: arti disaosi, makna disaosi, definisi disaosi, tegese disaosi, tegesipun disaosi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.