disêrèt

basa JawaBesut

disêrèt Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦱꦼ ()ꦫꦺ ()ꦠ꧀ (t)
Lingga: (sêrèt)
krama/ngoko

  1. disês ki diudud tmr. candu;







Kata kunci/keywords: arti disêrèt, makna disêrèt, definisi disêrèt, tegese disêrèt, tegesipun disêrèt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.