dipunsukani

basa JawaBesut

dipunsukani Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦱꦸ (su) (ka)ꦤꦶ (ni)

krama
Krama dipunsukani
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diwènèhi;







Kata kunci/keywords: arti dipunsukani, makna dipunsukani, definisi dipunsukani, tegese dipunsukani, tegesipun dipunsukani

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.