dipunggahi

dipunggahi

basa JawaBesut

dipunggahi

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dipunggahi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunpinggahi

krama
Krama dipunggahi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ak diunggahi;







Kata kunci/keywords: arti dipunggahi, makna dipunggahi, definisi dipunggahi, tegese dipunggahi, tegesipun dipunggahi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.