dipun-upadosi

basa JawaBesut

dipun-upadosi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦲꦸ (u) (pa)ꦢꦺꦴ (do)ꦱꦶ (si)
Lingga: (upados)

krama
Krama dipun-upadosi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ak digolèki;;

Kacocogna karo upadi, pados.







Kata kunci/keywords: arti dipun-upadosi, makna dipun-upadosi, definisi dipun-upadosi, tegese dipun-upadosi, tegesipun dipun-upadosi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.