dipun-tanglêd

basa JawaBesut

dipun-tanglêd
Lingga: (tanglêd)
êngg

krama
Krama dipun-tanglêd
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ditagih;
  2. ditakêr;
  3. ditangguh;







Kata kunci/keywords: arti dipun-tanglêd, makna dipun-tanglêd, definisi dipun-tanglêd, tegese dipun-tanglêd, tegesipun dipun-tanglêd

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.