dipun-têdhani

basa JawaBesut

dipun-têdhani
Lingga: (têdhan)

krama
Krama dipun-têdhani
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. dipangani;
  2. dipakani;
  3. dijaluki
Kacocogna karo
  • patêdhan.







Kata kunci/keywords: arti dipun-têdhani, makna dipun-têdhani, definisi dipun-têdhani, tegese dipun-têdhani, tegesipun dipun-têdhani

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.