dipun-têdha:

basa JawaBesut

dipun-têdha:
Lingga: (têdha)

krama
Krama dipun-têdha:
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. dipangan;
  2. dijaluk.







Kata kunci/keywords: arti dipun-têdha:, makna dipun-têdha:, definisi dipun-têdha:, tegese dipun-têdha:, tegesipun dipun-têdha:

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.