dipun-sêsêpi

basa JawaBesut

dipun-sêsêpi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦱꦼ ()ꦱꦼ ()ꦥꦶ (pi)

krama
Krama dipun-sêsêpi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

disusoni;







Kata kunci/keywords: arti dipun-sêsêpi, makna dipun-sêsêpi, definisi dipun-sêsêpi, tegese dipun-sêsêpi, tegesipun dipun-sêsêpi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.