dipun-sêkar

basa JawaBesut

dipun-sêkar Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦱꦼ () (ka) (r)

  1. ki dikijing;







Kata kunci/keywords: arti dipun-sêkar, makna dipun-sêkar, definisi dipun-sêkar, tegese dipun-sêkar, tegesipun dipun-sêkar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.