dipun-pirêngakên

dipun-pirêngakên

basa JawaBesut

dipun-pirêngakên

krama
Krama dipun-pirêngakên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dirungokake;;

Kacocogna karo mirêng, rungu.







Kata kunci/keywords: arti dipun-pirêngakên, makna dipun-pirêngakên, definisi dipun-pirêngakên, tegese dipun-pirêngakên, tegesipun dipun-pirêngakên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.