dipun-lambangi(-akên)

basa JawaBesut

dipun-lambangi(-akên) Aksara Jawa:
Lingga: (lambang)

krama
Krama dipun-lambangi(-akên)
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diijoli(-ake).







Kata kunci/keywords: arti dipun-lambangi(-akên), makna dipun-lambangi(-akên), definisi dipun-lambangi(-akên), tegese dipun-lambangi(-akên), tegesipun dipun-lambangi(-akên)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.