dipun-kèndêli

basa JawaBesut

dipun-kèndêli Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦏꦺ ()ꦤ꧀ (n)ꦢꦼ ()ꦭꦶ (li)
Lingga: (kèndêl)

krama
Krama dipun-kèndêli
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dilèrèni;








Kata kunci/keywords: arti dipun-kèndêli, makna dipun-kèndêli, definisi dipun-kèndêli, tegese dipun-kèndêli, tegesipun dipun-kèndêli

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.