dipun-kèndêlakên

basa JawaBesut

dipun-kèndêlakên
Lingga: (kèndêl)

krama
Krama dipun-kèndêlakên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. lèrèn;
  2. diênêngake.







Kata kunci/keywords: arti dipun-kèndêlakên, makna dipun-kèndêlakên, definisi dipun-kèndêlakên, tegese dipun-kèndêlakên, tegesipun dipun-kèndêlakên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.