dipun-ingah

basa JawaBesut

dipun-ingah Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦲꦶ (hi) (nga) (h)
Lingga: (ingah)

krama
Krama dipun-ingah
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diingu

Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti dipun-ingah, makna dipun-ingah, definisi dipun-ingah, tegese dipun-ingah, tegesipun dipun-ingah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.