dipun-embali

basa JawaBesut

dipun-embali Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦲꦺ (he)ꦩ꧀ (m) (ba)ꦭꦶ (li)
Lingga: (embal)

  1. êngg
krama
Krama dipun-embali
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diopahi;








Kata kunci/keywords: arti dipun-embali, makna dipun-embali, definisi dipun-embali, tegese dipun-embali, tegesipun dipun-embali

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.