dipun-dalakên

basa JawaBesut

dipun-dalakên Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n) (da) (la)ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: (dal)

  1. pc
krama
Krama dipun-dalakên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diwêtokake.








Kata kunci/keywords: arti dipun-dalakên, makna dipun-dalakên, definisi dipun-dalakên, tegese dipun-dalakên, tegesipun dipun-dalakên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.