dipun-dêdahakên

basa JawaBesut

dipun-dêdahakên Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦢꦼ () (da) (ha)ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: (dêdah)

  1. êngg
krama
Krama dipun-dêdahakên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dituduhake.








Kata kunci/keywords: arti dipun-dêdahakên, makna dipun-dêdahakên, definisi dipun-dêdahakên, tegese dipun-dêdahakên, tegesipun dipun-dêdahakên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.