dipun-bucal

basa JawaBesut

dipun-bucal

krama
Krama dipun-bucal
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dibuwang.








Kata kunci/keywords: arti dipun-bucal, makna dipun-bucal, definisi dipun-bucal, tegese dipun-bucal, tegesipun dipun-bucal

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.