dipun-êntosi

basa JawaBesut

dipun-êntosi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦲꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦠꦺꦴ (to)ꦱꦶ (si)
Lingga: (êntos)

krama
Krama dipun-êntosi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diêntèni.








Kata kunci/keywords: arti dipun-êntosi, makna dipun-êntosi, definisi dipun-êntosi, tegese dipun-êntosi, tegesipun dipun-êntosi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.