dipulut

basa JawaBesut

dipulut
Lingga: (pulut)

  1. diusari pulut;
  2. dipasangi pulut (tmr. manuk lsp);
  3. ent dijontrot, dipêpencut sarana dhuwit lsp.







Kata kunci/keywords: arti dipulut, makna dipulut, definisi dipulut, tegese dipulut, tegesipun dipulut

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.