dipronokake

dipronokake

basa JawaBesut

dipronokake

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dipronokake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunprikakakên

krama
Krama dipronokake
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

digawa (diênêrake mrono).







Kata kunci/keywords: arti dipronokake, makna dipronokake, definisi dipronokake, tegese dipronokake, tegesipun dipronokake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.