diprènèkake

diprènèkake

basa JawaBesut

diprènèkake

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko diprènèkake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunprikèkakên

krama
Krama diprènèkake
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diparakake mrene.







Kata kunci/keywords: arti diprènèkake, makna diprènèkake, definisi diprènèkake, tegese diprènèkake, tegesipun diprènèkake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.