dipetani

basa JawaBesut

dipetani
Lingga: (petan)
krama/ngoko

diulik ki

  1. digolèki tumane;
  2. pc dijlimêt, dititi-priksa têmênan.







Kata kunci/keywords: arti dipetani, makna dipetani, definisi dipetani, tegese dipetani, tegesipun dipetani

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.