dipatin. dipunpêjah

basa JawaBesut

dipatin. dipunpêjah
Lingga: (pati)

krama
Krama dipatin. dipunpêjah
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. br dipatèni;
  2. ak (ditalèni, dikancing, ditutup lsp) têtêp ora bisa diowah-owah;







Kata kunci/keywords: arti dipatin. dipunpêjah, makna dipatin. dipunpêjah, definisi dipatin. dipunpêjah, tegese dipatin. dipunpêjah, tegesipun dipatin. dipunpêjah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.