dipasêk

basa JawaBesut

dipasêk
Lingga: (pasêk)
êngg

  1. diênêtake;
  2. diurugi lêmah banjur dipadhêtake (tmr. sumur mati, bolongan lsp);
  3. ks dipêndhêm, dikubur, dipatèni.







Kata kunci/keywords: arti dipasêk, makna dipasêk, definisi dipasêk, tegese dipasêk, tegesipun dipasêk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.