dipêndhêm

basa JawaBesut

dipêndhêm
Lingga: (pêndhêm)

  1. didokok ing sajroning lêmah (diurugi);
  2. ks dikubur;







Kata kunci/keywords: arti dipêndhêm, makna dipêndhêm, definisi dipêndhêm, tegese dipêndhêm, tegesipun dipêndhêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.